0,00 kr.
0

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Bluser & Skjorter

Filter products
Prisklasse
Filters
Størrelse Filter

Bluser med karakter

Der er næsten ikke et stykke tøj, der kan skilte med et barns personlighed, som en bluse kan gøre det. Derfor sætter vi en ære i at have et velassorteret udvalg inden for bluser, som kan både bringe smil og glade dage frem hos barnet, der bærer den samt hos dem, barnet omgiver sig med. Og om det er croissanter, cykler, juice eller prikker, der hitter, så kan du finde både det og det helt uden her hos Little Adventure. Vi er store fortalere for, at barnet skal finde sig selv og lære sine egne interesser at kende, og derfor elsker vi så vidt muligt at kunne imødekomme disse i form af vores sortiment af forskelligartede bluser her på siden. Er man mere til det neutrale look, hvor hverken striber, print eller blomstermønstre “forstyrrer”, kan man her på siden også finde bluser, hvor det kun er farven, der taler og sætter stemningen og stilen. Vi tror på, at ingen børn er ens, og derfor skal der også være et tøjudvalg og stilarter, der afspejler netop dét.

Overdele med overskud til den frie leg

Dit barn i alderen 2-8 år er et barn med fart over feltet. Det er et barn, der er klar på at udforske livet, mobiliteten samt egne og andres grænser. – Alt sammen noget, der indbyder til fysisk aktivitet. Vores overbevisning er, at et barn i denne aktive alder aldrig bør begrænses fysisk, i hvert fald ikke af ydre faktorer som fx det tøj, barnet er iklædt. Vi mener, at tøjet skal understøtte den naturlige udvikling, barnet er midt i, og derfor er de skjorter og bluser, du finder her hos Little Adventure, alle sammen nogle, som understøtter den fysiske udfoldelse og den naturlige nysgerrighed på bevægelse. Bevægelse er nemlig aldrig noget, der bør ses som en hæmsko, og derfor skal intet tøj være til hinder for, at bevægelsen kan igangsættes hos barnet. Med afsæt i barnets frie bevægelighed som en stærk værdi for os hos Little Adventure har vi udvalgt et særligt sortiment af skjorter og bluser, som alle er af den lækreste kvalitet. På denne vis er du sikret en behagelig overdel til dit barn, som hverken vil opleve ubehag eller gener ved at være iført den, men snarere en lyst til fortsat at gå på opdagelse i bevægelsens univers.

Bluser & skjorter til hverdag og fest

Hos Little Adventure finder du et udvalg af skjorter og bluser, som kan imødekomme enhver af de lejligheder, du og dit barn måtte stå overfor. Således har vi blusen, der egner sig perfekt til en tur på legepladsen og til den vilde fangeleg i skolegården samt til krealeg og hyggestunder indendørs. Men vi har også den passende overdel til de lidt mere specielle lejligheder i kalenderen. Så er der familiefødselsdage, højtider eller andre festlige anledninger på programmet, finder I et stort udvalg af yderst festlige bluser og skjorter her hos Little Adventure. Vi hylder dog også hverdagen, så hvis hver dag også er en fest hjemme hos jer, er det bare med at trække i partyskjorten eller den pyntede flæsebluse – Little Adventures sortiment gør sig nemlig helt perfekt til både hverdag og fest.