0,00 kr.
0

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Bodyer

Filter products
Prisklasse
Filters
Størrelse Filter

Behagelige bodyer – til baby og det lille barn

Skal du gøre bare én god investering med hensyn til beklædning til dit lille barn, så er det umuligt ikke at nævne nogle gode bodyer! For som base til alle andre former for beklædning finder du bodyen. Dog fungerer bodyen også helt perfekt uden anden beklædning udenpå. Her har barnet nemlig optimal mulighed for fri bevægelighed – såvel inde i hjemmet som ude i haven – og det på den helt komfortable måde. Med de behagelige bodyer, du finder her på siden, kan barnet således frit og bekvemt begive sig rundt samt tumle, uden at noget strammer de forkerte steder eller afholder barnet fra at udforske dets mobile evner. Hos Little Adventure tilbyder vi bodyer til såvel den lille nye baby på matriklen som til den mere aktive tumling, der tonser rundt med fart over feltet. Fælles for Little Adventures bodyer til børn i begge ender af aldersspektret er, at de er af den lækreste kvalitet, der sikrer barnet den allerbedste komfort uden begrænsninger.

Bodyer efter behag

Vores udvalg af bodyer spænder bredt, og det vil sige, at du og dit barn med næsten 100 % garanti vil kunne finde lige netop den body, der dækker lige præcis jeres behov på bedste vis. Det vil med andre ord sige, at I her hos Little Adventure kan finde alt fra kortærmede og ærmeløse bodyer til bodyer med lange ærmer. I kan også finde bodyer med diverse fine print på og så dem helt uden, der besidder et mere neutralt look. Fælles for dem alle er, at deres designs er stilrene, rolige og harmoniske – præcis ligesom det øvrige tøj her hos Little Adventure fremstår. På denne vis er det også superlet og ligetil at style bodyen med øvrigt tøj, uden at det for nemt får en forstyrrende fremtoning, der bryder med det stilrene udgangspunkt.

Størrelser – hvordan hænger det lige sammen?

Det kan være svært at lure, hvordan det helt præcis hænger sammen med de tøjstørrelser der. Men faktisk er det ret enkelt. Baby- og børnestørrelser følger nemlig barnets længde. Det vil med andre ord sige, at er baby 50 cm. lang, vælger man en størrelse 50, som gennemsnitligt passer en baby i alderen 0-1 måned. Er du derimod på udkig efter en body til dit barn på 1,5-2 år, skal du som udgangspunkt gå efter en størrelse 92. Idet disse størrelser selvfølgelig er baseret på et gennemsnit af børns størrelser afhængigt af alder, og vi langt fra alle er gennemsnitlige, kan det sagtens være, at dit barn passer en størrelse enten under eller over det, som de forskellige tabeller foreslår. En fingerregel er dog, at du kan måle dit barn og derved finde ud af, hvilken størrelse det passer. På denne vis er du nærmest garanteret et stykke tøj, der matcher dit barn i størrelsen perfekt. Dét er da smart og ligetil! Her hos Little Adventure vil vi gerne imødekomme det bodybrugende barn i alderen 0-2 år, og du finder således et udvalg her på siden, der matcher denne aldersgruppe.