0,00 kr.
0

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Bloomers & Shorts

Filter products
Prisklasse
Filters
Størrelse Filter

Korte benklæder til fri bevægelighed

Uanset om sommeren og de varmere tider er over os eller ej, så er shorts til de små bare altid en god idé. Med et par strømpebukser indenunder i koldere tider og uden i de varmere sikrer shortsene nemlig barnet en fri bevægelighed uden gener, besvær og noget, der strammer. På den måde kan det lille barn nemt og sikkert udforske sin mobilitet, uden at nogle underdele er til hinder derfor. Derfor er det sortiment af shorts, I kan finde her hos Little Adventure da også et, vi har nøje udvalgt og udpeget med netop barnets mobilitet i sigte og med henblik på at understøtte denne. Det vil sige, at shortsene på siden her ikke bare er af højeste kvalitet, de er også fremstillet på en måde, således at den behagelige pasform for det lille barn er sikret. For for de helt små er den frie bevægelighed grundpillen og kilden til den udvikling, de står overfor, og her skal ingen klæder være en stopklods. Derfor er shortsene hos Little Adventure alle nogle, der understøtter barnets naturlige udvikling på allerbedste vis, således at det lille barn kan udforske livet på gnidningsfri manér.

Shorts med stil

Hos Little Adventure imødekommer vi stort set ethvert shortsbehov, som du og dit barn måtte eftersøge. På siden her tilbyder vi alt fra bomuldsshorts og shorts i denim til sports- og sweatshorts og ikke mindst shorts med diverse print. Men I kan også sagtens overveje at booke badeferien, for her på siden finder I ligeledes et udvalg af badeshorts til de små.

Fælles for alle shortsene, vi hos Little Adventure tilbyder, er det stilrene look, der ligesom de øvrige designs, vi har her i webshoppen, er både tidløs og rolig i sin fremtoning. Således er der fx shorts at finde i mærkerne Petit by Sofie Schnoor, Huttelihut og Lil’ Atelier m.fl., som alle har det harmoniske og moderne look for øje. På den måde er vi hos Little Adventure med til at sikre, at dit barn får en både mobil og moderigtig færd frem i livet omgivet af og iklædt ro og harmoni.

Bloomers og shorts, der sidder, som de skal

Mangler du et par shorts til den helt lille derhjemme, så anbefaler vi hos Little Adventure, at du investerer i et (eller flere) par bloomers. Denne særlige type af shorts er nemlig helt genial til de helt små, da elastik i såvel livet som ved lårene sikrer en eminent og behagelig pasform for den lille, ligesom at det sikrer, at de små bloomers bliver siddende, hvor de skal.

Udover bloomers finder I selvfølgelig også shorts i den mere velkendte shortsstil her på siden, som alle er udvalgt ud fra samme kriterier som de føromtalte bloomers: God og behagelig pasform med øje for den frie bevægelighed. Uanset shortsenes brugssituation og barnets behov finder I således her hos Little Adventure et par shorts – eller bloomers – der passer perfekt til enhver anledning, og som bliver, hvor de skal.