0,00 kr.
0

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Strømper og Strømpebukser

Filter products
Prisklasse
Filters
Størrelse Filter

Fine fusser – med og uden frynser

Hvad end du er den pyntesyge type eller den mere neutrale, der hellere søger noget, der ikke “larmer” for meget, så har vi hos Little Adventure et udvalg af strømper og strømpebukser, der med garanti kan imødekomme begge typer af behov. Vi har således alt fra de helt neutrale, ensfarvede strømper og strømpebukser til dem med glimmer, flæser og mønstre på. Og så dækker vi alt fra den helt lille babyfod til fussen på det store barn, der allerede på sikker vis begiver sig rundt til fods. Uanset barnets størrelse og motoriske evner har vi således hos Little Adventure et udvalg af strømper, der helt sikkert vil matche barnets stil på bedste vis.

Pas sokken

Som nævnt vægter vi kvalitet højt hos Little Adventure, og strømperne her på siden er selvfølgelig ingen undtagelse. Dog er den bedste kvalitet aldrig bedre end den værste vask. Derfor anbefaler vi – især hvis du har erhvervet dit et par lækre uldsokker fra Little Adventure – at du følger vaskeanvisningen, således at de holder længst muligt og fortsat kan yde deres bedste. Mht. at finde dit barns strømpestørrelse er et trick at stille barnet oven på et stykke papir, hvorpå du tegner et omrids af dit barns fod. Herefter kan du måle længden fra storetå til hæl, og så har du sådan set målet på den strømpestørrelse, du skal sigte efter. Strømpebuksestørrelser følger derimod som regel størrelserne på det tøj, dit barn ellers bruger.

Fodkoldt i generationer

Hvad end det er begyndt at blive lidt fodkoldt, at vinteren er over os, eller at sokken blot er det, der lige fuldender det enkelte outfit, så synes vi, at vi hos Little Adventure imødekommer ethvert af disse behov. Blandt vores udvalg af strømper og strømpebukser finder du både de velkendte bomuldssokkker og strømper af varmende kvalitetsuld. Der er altså ingen grund til at frygte, at du ikke kan holde dit barns små fusser varme. For som alt andet, du finder her hos Little Adventure, er vi ikke gået på kompromis med hverken kvalitet og æstetik, og derfor er de uldstrømper, du finder her på siden ikke bare udseendemæssigt i top, de er også fra det velkendte mærke mpDenmark, som i mere end 80 har sørget for at skabe strømper af højeste kvalitet til danskerne. Derfor er vi stolte af at kunne viderebringe traditionen og de gode værdier her hos Little Adventure, hvor vi tror på, at god kvalitet og holdbarhed går hånd i hånd – og at det især kommer forbrugeren til gavn, når det drejer sig om tekstiler til de mindste størrelser, som med vished vil sætte garderoben på prøve i form af slitage, stræk o.l. Som nævnt spænder vi bredt i looket på de strømper, vi har her hos Little Adventure, så udover at skulle træffe valget, om strømperne skal være med eller uden flæser og glitter, står du også over for et farvevalg. Du finder nemlig strømper i alt fra nude, sort og råhvid til strømper og strømpebukser i de mere blålige og rødlige toner. Alt sammen dog i afdæmpede nuancer, således at de nemt kan styles sammen med det øvrige tøj, barnet skal bære.